vrijdag 3 juni 2011

Hello there!

De 2e dag zit er weer op. Vandaag zijn wij naar San Diego gereden.
Wij hebben een hele mooie en leuke route langs de kust gereden. Je kon ook de snelweg pakken, maar dat is lang niet zo leuk.
Van LA zijn wij richting Sunset Beach gereden. Wat een gezellig stuk strand is dat zeg. Langs de kust zie je veel sportieve mensen. Echt zoals je dat in de films ziet. Rond de lunch zijn wij in Laguna Beach gestopt om te lunchen. Wij hebben heerlijk buiten wat gegeten. Ray heeft een foto geplaatst.
Na het eten zijn wij weer verder gereden naar San Diego. Na ongeveer 3 kwartier kwamen wij uteindelijk bij het hotel aan. Het is een heel mooi hotel. De kamer is groot met 2  2-persoonsbedden.
Nadat wij hebben ingecheckt, zijn wij nog even naar Fashion Valley geweest. Daar hebben wij even geshopt voor Romy. Het is daar, zoals alles, groot! Zo groot dat je de tijd vergeet. Het was inmiddels al weer half 8 en we moesten nog eten. Dus wij op zoek naar een leuke eettent. We hebben heerlijk krab gegeten met van alles en nog wat. Romy vond het kraken van een krab zo leuk, dat ze mij mee heeft geholpen!
We hadden Romy 's-middags al beloofd te gaan zwemmen als wij in het hotel aan zouden komen. Helaas.....misschien morgen. Nu liggen wij alle 3 heerlijk in bed. Romy slaapt al en Ray ligt half te slapen.

Nou tot de volgende blog dan maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.